PRODUK
Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi.
Waca liyane
Lampu Banjir (B Series Flood Light)

Lampu Banjir (B Series Flood Light)

Lampu Banjir LED Seri cahya banjir anyar LEDIA nggabungake efisiensi energi, kontrol optik canggih, lan estetika profil langsing modern kanggo nyedhiyakake kinerja sing luwih apik kanggo aplikasi pencahayaan banjir. Perumahan die-cast kasar nyedhiyakake manajemen termal sing luwih dawa kanggo kompartemen umur panjang lan tahan cuaca supaya bisa tahan ing lingkungan ruangan sing tantangan. Fungsi utama ◆ Omah aluminium sing kenceng, mati. ◆ Lensa kaca sing tahan banter tahan kejut lan pengaruh. ◆ Bukti karat lan korosi, bahan bubuk lingkungan. ◆ LED kelas ndhuwur merek, output dhuwur, umur dawa. ◆ Reflektor efisiensin entheng lan kaca tebal 4mm kandel. ◆ Pilihan sensor awan. ◆ Pungkasan lapisan bubuk bubuk tembaga lan tembaga
2020/10/21
Cahya Lampu Banjir

Cahya Lampu Banjir

AC100-27V / AC220-240V; Pemasangan braket / Mount Wall / Mount Pole, Sensor Awan, IP65, Rampung Grey / Ireng, Garansi 5 Taun, 4000K / 5000K / 6000K.
2020/10/12
Strip Led IP68 Nyata

Strip Led IP68 Nyata

Strip LED IP68 nyata, cocog kanggo panggunaan ruangan, sampurna kanggo aplikasi ing jero banyu. Strip fleksibel IP68 / lampu pita IP68 / Lampu tali IP68 / Strip fleksibel jero banyu / Lampu tape jero banyu / Strip fleksibel kanggo swinging pool / Lampu pita kanggo kolam renang. Cocog kanggo kolam renang, lampu langkah njaba, lampu dekorasi ruangan dll.
2020/11/20
COB Flex Strip - Lampu LEDIA

COB Flex Strip - Lampu LEDIA

1. Seri COB Flex, kulawarga COB flex Kasedhiya kanggo siji warna, putih sing bisa disetel, RGB lan RGB digital. 2. Flex COB warna putih, Kasedhiya kanggo DC12 / 24V, Min. jembaré 3mm. 3. Flex COB warna siji, Kasedhiya kanggo Abang, Ijo, Biru, Kuning, Amber lsp. Strip fleksibel COB, cahya tanpa titik terus-terusan, kinerja cahya sing sampurna, CRI dhuwur. Strip fleksibel COB / lampu tape COB / Strip COB tanpa titik / Lampu tape COB tanpa titik Cocog kanggo lampu tutup
2020/11/17
LAYANAN

Perusahaan lampu utama ing internasional

Wiwit didegake, LEDIA fokus kanggo nyedhiyakake layanan OEM / ODM lan ngembangake macem-macem produk sing digawe khusus kanggo mitra.

1. Enquiry: Pelanggan ngandhani faktor wujud sing dipengini, spesifikasi kinerja, siklus urip, lan syarat kepatuhan.


2. Desain: Tim desain melu wiwit proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus sing cocog karo kebutuhan klien ..


3. Manajemen Mutu: Kanggo nyedhiyakake struktur sing berkualitas, kita tetep efektif
& Sistem Manajemen Mutu sing efisien.


4. Produksi Massa: Sawise prototipe divalidasi kanggo desain babagan bentuk, fungsi, lan permintaan, produksi dadi tahap sabanjure.


5. Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - manawa liwat layanan intermodal dhewe, supplier liyane utawa kombinasi kalorone.

KASUS
Lampu proyeksi ruangan

Lampu proyeksi ruangan

Lampu proyeksi ruangan
2020/11/10
Lampu garis njero ruangan

Lampu garis njero ruangan

Lampu garis njero ruangan
2020/11/10
Lampu dalan njaba

Lampu dalan njaba

Lampu dalan njaba
2020/11/10
Proyek Strip

Proyek Strip

Proyek Strip
2020/11/10
Wiwit 2004

Babagan Kita

Diadegake ing taun 2004, Guangzhou LEDIA Lighting Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi negara sing dununge ing Guangzhou, China, anak perusahaan ing Grup HongliZhihui (Produsen paket LED 2 paling dhuwur ing China). Kanthi luwih saka 30 insinyur sing berpengalaman lan laboratorium uji coba CNAS, manajemen sistem ISO 9001/14001, LEDIA wis nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur kanggo mitra sing dikepengini ing saindenging jagad, kalebu Lampu LED LED, Lampu Industri LED, Lampu Komersial LED lan Lampu Hias LED, kabeh nduweni kualifikasi DLC / UL / ETL / TUV / SAA / CE / ENEC.


Wiwit madeg, LEDIA fokus ing nyedhiyakake layanan OEM / ODM lan ngembangake macem-macem produk sing digawe khusus kanggo mitra. Sajrone pangembangan cepet, LEDIA seneng ndeleng mitra kita dadi saya gedhe lan saya kuwat ing pasar lan pengin terus hubungan sing solid ing taun ngarep!

GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese
海南码开奖结果 夺宝电子官网注册 彩票18选7开奖号查询 足彩胜负彩投注新浪爱 棒球比分规则 比特币现金交易量 龙王捕鱼 腾讯麻将开不了好友房 大乐透28期预测技巧 sb球探比分网 足彩胜负彩开奖最快 信博娱乐城骰宝 足彩半全场胜胜 大赢家比分比分 波场币官网波场币交易平台app 重庆时时彩开奖号码查询 足彩比分